Over 2 Steps

Mijn naam is Jonneke Kordes en ben samen met mijn man in het voorjaar van 2012 komen wonen in Vleuterweide. Inmiddels een dochter (2012) en een zoon (2015) rijker.

Na mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste en pedicure ben ik mijn eigen pedicuresalon gestart. Zes jaar lang heb ik met veel plezier een goed lopende pedicuresalon gehad in de wijk Zuilen te Utrecht. Hier huurde ik een behandelkamer bij Schoonheidssalon Karin Hoogendoorn.

Na zes jaar enkel als pedicure gewerkt te hebben begon toch het schoonheidsvak weer te kriebelen. Daarom heb ik besloten om mijn salon voort te zetten in Vleuterweide. 

Hier heb ik de mogelijkheid om zowel schoonheids- als pedicurebehandelingen uit te voeren. U kunt bij mij terecht voor behandelingen van top tot teen.

In deze drukke tijden is het heerlijk om even wat tijd voor u zelf te nemen. 

Bij mij in de salon kunt u even heerlijk wegdromen. Ik wil u graag volledig laten ontspannen, daarom beginnen de gezichtsbehandelingen allemaal met een voetenbad met essentiële oliën. Zo kan de bloedcirculatie op gang komen. Terwijl het gezichtsmasker intrekt worden uw voeten of handen heerlijk gemasseerd, u hoeft dus niet te ‘wachten’ tot het masker is ingetrokken.

U gaat als herboren weer naar huis! Alle gezichtsbehandelingen worden gegeven met het 100% natuurlijke merk Chi Essential Cosmetics. Bij producten vind u meer informatie over.

Ik hoop u gauw te ontmoeten!
Jonneke Kordes-Schot

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Klik hier
Website laten maken door Modual.